Search
 


Judge Review
 

Latest News
:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:12 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:10 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: Test news Test news Test news Test news Test news
 (8/1/2016 4:25:09 AM)
Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news Test news

:: تیزرهای مرداد 95
 (7/23/2016 6:22:51 AM)
مجموعه تیزرهای پخش شده تا 19 مرداد به تعداد 325 عدد در سایت آپلود شدند

 

Home > Best Ads
Best Ads of the March 2021
Farhad Nakhaei
داور مهمان جهت انتخاب بهترین آگهی های تلویزیونی و رادیویی فروردین ماه 1400 آقای فرهاد نخعی مدیر بازاریابی شرکت عالیفرد (سن ایچ)می‌باشند.
فرهاد نخعی متولد 1359 شروع فعالیت خود در حوزه تبلیغات و بازاریابی را از سال 1376 همزمان با دوران دانشجویی آغاز نمود و با توجه به علاقه ای که به صنعت تبلیغات داشت با یادگیری نرم افزارهای طراحی شروع به طراحی تبلیغاتی و ساخت هدایای تبلیغاتی خاص نمود.
در سال 1378 جهت ادامه تحصیل راهی کشور هندوستان شد و در سال 1384 با مدرک MBA به ایران بازگشت و کار خود را به عنوان مدیر بازاریابی در صنایع سنگین آغاز نمود و پس از 2 سال فعالیت در این حوزه وارد شرکت های صنایع غدایی و محصولات تند گردش شد و همکاری خود را با شرکتهاتی از جمله پخش پگاه ، مهرام و .. آغاز نمود و از سال 1390 در شرکت عالیفرد (سن ایچ) بعنوان مدیر بازاریابی ایفای نقش می نماید.
Best TV Ads
Best TV Ads of the March 2021 by Guest Judge Farhad Nakhaei



صنعت تبلیغات در ایران به معنای واقعی و مفهوم حرفه ای آن فاصله زیادی با کشورهای توسعه یافته دارد و این صنعت راه زیادی برای پیشرفت و بالغ شدن پیش رو دارد.
از نظر من چالش این صنعت در ایران نسبت به سایر کشورها 2 دلیل عمده دارد که این 2 همان 2 سوی هر تبلیغ که میبینیم هستند یکی صاحبان برند و مشاغل و دیگری فعالان صنعت تبلیغات که هر دو سهامدار این ناباروری هستند.
بسیار کم صاحبان برند و مشاغلی را میبینیم که درک درستی از مخاطب خود داشته باشند و برای این درک تحقیقات بازار اصولی و علمی انجام داده باشند تا گروه هدف و مخاطب خود را بشناسند و نیازهای آنها را چه در حوزه محصول و چه در حوزه ارتباطات برند درک کنند.
پس گام اول که شناخت اصولی و صحیح بازار و مشتری می باشد درست برداشته نمی شود و در ادامه انتطاری هم از طی صحیح ادامه مسیر نباید داشته باشیم.
زمانی که شما برای بریف کردن آژانس، اطلاعات صحیح ، جامع و کاملی را ندارید و نمی دانید مخاطب شما چه عادت های مصرف و رسانه ای را دارد و بازار هدف شما به چه صورت مدیریت می گردد، چطور می توانید برای ارتباط گرفتن با آن تلاش کنید؟ درست مثل این می ماند که زمانی که برای درمان بیماری نزد پزشک می روید نتوانید علایم بیماری خود را بیان کنید و یا اطلاعاتی غلط از بیماری خود به پزشک دهید، در پایان هم پس نباید انتظاری برای درمان داشته باشیم.
در ایران هم متاسفانه اتفاق به همین صورت می افتد و بدون شناخت فقط می خواهیم تبلیغی را بسازیم و پخش نماییم و نتیجه آن می شود همین آشفتگی که روزانه همه ما چه به عنوان حرفه ای و چه به عنوان مخاطب با آن سر و کار داریم مواجهه با تبلیغات مختلف در مدیاهای مختلف از جمله رادیو، تلویزیون، بیلبورد و به تازگی دیجیتال و به چشم نیامدن اکثر آنها و صرف هزینه های گزاف بازاریابی و یا به عبارتی دور ریز بودجه !
به آنسوی میز که برسیم اگر از حق نگذریم وظیفه اصلی اثر بخش بودن تبلیغات، بر دوش آزانس ها و فعالین این صنعت می باشند که بدون داشتن این اطلاعات کامل حاضر به شروع کار هستند.
متاسفانه کم نمی بینیم که آزانس بدون اینکه حداقل اطلاعات بریف را داشته باشد کار را قبول کرده و شروع به طراحی کمپین نموده است اگر آژانس، صاحبان برند را مجبور به بریف کردن استاندارد نمایند و کار را بدون این حداقل استانداردها انجام ندهند کم کم می توانیم شاهد تغییراتی در کیفیت تبلیغات باشیم اما زمانی که آژانس بدون داشتن اطلاعات کامل مبادرت به شروع کار می نماید نتیجه اش می شود تبلیغات سلیقه ای که معمولا فقط صاحب برند از آن لذت می برد و دیگر هیچ....
پس اگر منصف باشیم باید قبول کنیم که این نا پختگی در صنعت تبلیغات ایران گره خورده با خود ما است و راه برون رفت و پیشرفت در آن استفاده صحیح از ابزارهای بازاریابی هم برای صاحبین برند و هم برای آژانس های تبلیغاتی می باشد این دقیقا مسیری است که ما را به پله های بالاتر می رساند و در آینده نه چندان دور می توانیم شاهد دیدن تبلیغاتی موثر تر و مفید تر باشیم.
نکته قابل توجه پیشرفت چشمگیر عرصه های تبلیغاتی در 5 سال گذشته است، بدون شک همه دست اندرکاران متفق القول باودر دارند که در 5 سال گذشته آهنگ این پیشرفت تند تر شده اما کافی نیست و یکی از دلایل اصلی این اتفاق وجود رقیب های قابل در بازار می باشد ، فعالان بازار های تجاری ما در این روزها بر پایه ابزارهای بازاریابی حاضر هستند برای کیفیت بهتر بیشتر هزینه کنند و این دست کارگردانان و گروه های تولید را باز می گذارد تا نوآوری و خلاقیت را چاشنی کار خود کنند و نتیجه آن اکران تبلیغات رقابتی و با کیفیت مطلوب می گردد.
من به یاد دارم که حدود 8 سال پیش برای ساخت چند آگهی تلویزیونی مجبور بودیم با خارج از ایران کار کنیم چون تجهیزات به روز فیلمبرداری برای آن پروژه در ایران مهیا نبود و ما به ناچار مبادرت به ساخت در خارج از ایران نمودیم، اما خوشبختانه الان 90 درصد این امکانات در کشور موجود می باشد و به پشتوانه چند گروه بسیار خوب تقریبا نیازی به عزیمت به خارج از ایران و صرف هزینه های بسیار زیاد برای ساخت یک آگهی خوب نیست و این پیشرفت مدیون سرمایه گذاری بیشتر و در اختیار گرفتن تکنولوژی به روز برای برای ما بوده است.
در فروردین ماه که افتخار داوری نصیب من شده بود توانستم تمام ویدیو و رادیو آگهی های این ماه را یک جا ببینم که اصلا خالی از لطف نبود و بیشتر و عمیق تر با کار خودم ارتباط برقرار کردم و با نهایت احترام به تمامی فعالین این کسب و کارها فقط با معیارهای حرفه ای به داوری پرداختم و نظر حرفه ای خودم را بیان نمودم .
انتخاب 3 آگهی اول کار سختی بود چون تعداد آگهی های خوب زیاد بود ( که بسی جای خوشحالی است ) و به ناچار باید اقدام به حذف برخی از آنها می کردم که بدون شک تعدادی از این آگهی های راه نیافته به 3 جایگاه اول ، بسیار خوب هستند و مطمئن هستم که مسیر را بدرستی طی کرده اند و تبلیغات بسیار اثر بخشی دارند.
  1. تیزر دوغ آبعلی، دوغ لول آبعلی
    • پیام رسا آگهی بر قدمت برند و محصول در داستان و به تصویر کشیدن آن بدون هیچ کم و کاستی و به زیبایی
    • ساخت خوب آگهی تبلیغاتی از لحاظ فیلمبرداری، انتخاب لوکیشن، طراحی صحنه، لباس و انتخاب بازیگر
    • بازی خوب بازیگرها و جلوگیری از افراط در نریشن و صحبت بازیگران
    • موسیقی زیبا و در راستای پیام تبلیغ و تغییر درست آن در هر سکانس با تغییر زمان
    • تدوین و ادیت دقیق و کات های به موقع
  2. تیزر محصولات لادن ، نسل جدید کره های گیاهی لادن
    • به روز بودن ایده کلی تصویر برداری و آگهی با معرفی نسل جدید کره و داستان سرایی مرتبط
    • پیام رسا و ساده و به دور از پیچیدگی
    • ایجاد فضای رنکی و متفاوت برای هر محصول که باعث شناخت کامل محصول در مرحله عرضه به بازار می باشد
    • استفاده صحیح از کد رنگ تصویری برای به خاطر ماندن تصاویر و ارتباط آن با محصولات مختلف
  3.  تیزر محصولات مهرام، سس فلیفیا مهرام
    • ایجاد فضای طنز لطیف و هوشمندانه به پشتوانه عملکرد محصول ( تندی سس و آتشی بودن آن )
    • ارتباط بجا و درست محصول با اقلیم جنوب و تندی غذای جنوبی و موسیقی جذاب آن
    • ساخت خوب فیلم و بازی خوب بازیگرها
    • ایجاد فضای متفاوت در باکس تبلیغاتی در میان تبلیغات تکراری
Best Radio Ads
Best Radio Ads of the March 2021 by Guest Judge Farhad Nakhaei



آگهی های رادیویی
  1. محصولات عالیس، انواع شیر عالیس
    • ایجاد فضای شاد و متفاوت
    • استفاده از ریتم موسیقی مشهور و آمیختن آگاهانه آن با برند عالیس
    • پیامی رسا ، ساده و یادآوری شونده
  2. محصولات نامی نو، سالی نو
    • هم پوشانی سال نو با شعر و مفهوم تبلیغ و استفاده بجا از آن 
    • شعر ساده ، قابل فهم و واضح که به بهترین نحو به معرفی محصول می پرداز
  3. ایران رادیاتور ، اسپلیت های ایران رادیاتور
    • طنز کاربردی در شعر آگهی و مفهوم درست آن
    • استفاده از صدا پیشه و سبک همیشکی برند که اصالت آنرا حفظ می نماید
    • تبلیغ کاملا متفاوت برند در میان سایر رقبای هم صنعت که باعث به خاطر سپردن و تک بودن آن می شود.

 
Home | Contact Us

Copyright © 2014 Mediaarshiv.com, All Rights Reserved.

Web Design By Radpardaz

Twitter Facebook Instagram Telegram